Avkcijska pravila

SPLOŠNO

Avkcijska hiša LUDENS deluje kot avkcionar in posrednik, ki organizira in vodi javne in spletne avkcije umetniških del in drugih predmetov. Udeleženci avkcije sprejmejo splošne pogoje poslovanja avkcijske hiše, ki so sestavni del vsakega izdanega računa, ki ga avkcijska hiša izda kupcu, oziroma pogodbe o prodajnem zastopanju med avkcijsko hišo in prodajalcem. Pravila poslovanja, ki so zavezujoča za vse zainteresirane, so navedena v vsakem avkcijskem katalogu, ki ga izda avkcijska hiša LUDENS.


Neregistrirani uporabniki

Neregistrirani uporabniki spletne strani avkcijske hiše LUDENS imajo dostop do vseh podatkov, ki so informativnega pomena (najava avkcij, dostop do elektronskega kataloga za najavljene avkcije, avkcijska pravila, kontaktni podatki in prijava na e-newsletter).


Registrirani uporabniki

Z registracijo na spletni strani Avkcijske hiše LUDENS, ima registrirani uporabnik dostop do vseh zgoraj navedenih podatkov za neregistrirane uporabnike s pravico udeležbe (spremljanje poteka ali aktivna udeležba) na aktualnih avkcijah. Registrirani uporabnik ravno tako lahko dostopa v avkcijske kataloge preteklih avkcij, kjer so razvidne ocene vrednosti (estimacija), izklicne cene in podatek ali je bil predmet prodan in za koliko!

Preverjeni kupec prejme na hišni naslov člansko kartico Avkcijske hiše, s katero dvigne avkcijski loparček brez protokola registracije na javnih dražbah, ki jih prireja avkcijska hiša LUDENS. Članska izkaznica se izda po prvem uspešnem nakupu na spletni ali javni dražbi.


Za vse dodatne informacije ali pomoč pri registraciji smo vam na voljo po
e-mailu info@ludens.si ali telefonu: 041 864 329 vsak delavni dan med 9-12 in 15-18 uro.

 

Prosimo, da pred registracijo v celoti pazljivo preberete Avkcijska pravila in pravila poslovanja Avkcijske hiše LUDENS, s katerimi se boste morali pri registraciji strinjati in so zavezujoča za vse zainteresirane. Pravila so v celoti objavljena v katalogu, objavljenem na tej strani.